Σάββατο 12 Απριλίου 2014

"Η ΑΝΟΙΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ "

Θυμάμαι που δούλευα στην Πεντέλη και μόλις τέλειωνε το μάθημα έτρεχα να πάρω το λεωφορείο να προλάβω το σήριαλ μου...
"Ο κόσμος κι ο Κοσμάς", από το βιβλίο του Ξενόπουλου. Για να δω την αγαπημένη μου ηθοποιό, να πω ξανά μπράβο στο Θεό που έφτιαξε τέτοιο πλάσμα, όμορφο και ταλαντούχο, και κυρίως με αυτή τη μελωδική φωνή, με τόσο αέρινο κυματισμό, τόσο βελούδινη και γλυκιά!
ΓΩΓΩ ΑΤΖΟΛΕΤΑΚΗ!
Μια γυναίκα που πέρα από την ομορφιά, (Σταρ Ελλάς το 1971) έχει κάνει τόσα πολλά σημαντικά πράγματα, είναι μια ευαίσθητη ψυχή, ένας σπάνιος άνθρωπος και μια σπουδαία συγγραφέας (όσοι δεν διαβάσατε ακόμα το βιβλίο της "Η φίλη σου η Ροζαλία", αρχίστε το σήμερα). Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η εξαιρετική κυρία, στην τόσο ποιοτική και αξιόλογη εκπομπή της "Ax, τι καλά που είν' εδώ", στον alpha 9 89, θα διάβαζε κάποτε δικά μου ποιήματα και κείμενα, κάνοντάς μου τέτοια τιμή μεγάλη! Νιώθω αλήθεια τυχερή!..
Την ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και της εύχομαι κάθε καλό!

Ευχαριστώ επίσης την αγαπημένη φίλη Χρυσούλα Καλογιαννίδου για το μοναδικό βίντεο που είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει τόσο γενναιόδωρα!!!
http://youtu.be/r8mpx4NaXq4

Η Άνοιξη δεν είναι πρόσχημα ~Κατερίνα Μαυρομμάτη~✿ •Vivaldi - The Four Seasons - Spring - Allegro
Η ΑΝΟΙΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ Ποίηση: Κατερίνα Μαυρομμάτη Μουσική :Antonio Vivaldi- ΑΝΟΙΞΗ La primavera-Spring Video : Χρυσούλα Καλογιαννίδου